Gundhul Pacul

Dari Wikisource bahasa Indonesia, perpustakaan bebas
Langsung ke: navigasi, cari
Gundhul Pacul

Gundhul-gundhul pacul, cul
Gembelengan
Nyunggi-nyunggi wakul, kul
gelelengan

Wakul ngglimpang, segane dadi sak latar
Wakul ngglimpang, segane dadi sak latar