Dhondhong Apa Salak

Dari Wikisource bahasa Indonesia, perpustakaan bebas
Langsung ke: navigasi, cari
Dhondhong Apa Salak

Dhondhong apa salak,
dhuku cilik-clik.
Ngandhong apa mbecak,
mlaku thimik-thimik.

Adhik ndherek Ibu,
tindak menyang pasar.
Ora pareng nakal,
ora pareng rewel.

Mengko Ibu rawuh,
mundhut oleh-oleh.
Gedhang karo roti,
adhik diparingi.