Butho-butho galak

Dari Wikisource bahasa Indonesia, perpustakaan bebas
Langsung ke: navigasi, cari
Buta-buta Galak

Buta-buta galak solahe lunjak-lunjak
Ngadeg sigrak-sigrak
Nyandak punca nuli tanjak
Bali ngadeg maneh rupane ting celoneh
Kuwi buron apa tak sengguh buron kang aneh
Lha wong kowe sing marah-marahi
Lha wong kowe we we we sing marah-marahi
Rupamu kok ngono hi… hi… aku wedi
Ayo kanca pada bali

Galo kae galo kae
Rupane terak-terok rok … rok … rok… rok …
Matane plerak-plerok rok … rok … rok… rok …
Ya kulite ambengkerok